Bemutatkozás

___________
Árajánlatkérés

Rólunk

_________

A Kehova-Szer Kft. több éves szakmai tapasztalatra és gyakorlatra építve alakult meg, lépést tartva a korszerű épületgépészeti rendszerek fejlődésével, a modern épületgépészet vívmányaival.

A környezettudatos életszemlélet szem előtt tartásával minél több megújuló energiaforrásokat felhasználó rendszereket tervezünk és építünk megrendelőink igényeinek maximális figyelembevételével.

Ha Önnek fontos az energiahatékonyság, a környezettudatos szemlélet és a megújuló energiákat felhasználó rendszerek, akkor bennünk felkészült szakmai partnerre fog találni.

Elsősorban Somogy, Tolna és Pest megyékben vállaljuk családi házak, épületek, intézmények épületgépészeti rendszereinek tervezését és kivitelezését.

t

Nem tudja eldönteni, hogy mi lenne a legjobb megoldás?

t

Tudja a megoldást, de nem tudja mennyibe fog kerülni?

t

Kíváncsi mire elég a pénze?

t

Energiatakarékos rendszert szeretne?

t

Elektronikus építési napló elvárásainak megfelelni tudó kivitelezőt keres?

t

Egyszerűen csak, kivitelezőre, tervezőre van szüksége?

Kérje segítségünket és árajánlatunkat, hogy választ kapjon kérdéseire!

Elsősorban Somogy, Tolna és Pest megyékben vállaljuk családi házak, épületek, intézmények épületgépészeti rendszereinek tervezését és kivitelezését. Több éves minőségi garanciát biztosítunk munkáinkra.

Minőségbiztosítási rendszerünk (ISO 9001-2001) egyik biztosítéka azon törekvésünknek, hogy a vevői igényeknek és a folyamatosan fejlődő piaci követelményeknek minden tekintetben megfeleljünk, és minőségi szolgáltatást nyújtsunk.

Mindegy, hogy fűtéskorszerűsítés, megújuló energia hasznosítása, általános szerelés vagy komplett épületgépészeti rendszerek kivitelezése a feladat, gyorsan, pontosan, megbízhatóan dolgozunk. Nálunk a magas szakmai színvonal és minőség alapkövetelmény.

Horváth Péter

Ügyvezető

Kersák István

Felelős műszaki vezető

Amiben otthon vagyunk

_________________

Víz, csatorna rendszerek

Gázvezeték rendszerek

Fűtési rendszerek

Hűtés, klimatizálási rendszerek

Szellőzési rendszerek

Megújuló energiahasznosító rendszerek

Központi porszívó rendszerek

Automatizálás

Amire büszkék vagyunk!

_________________